Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jan-Roelof en Danny Dijkstra. Na veel ervaring op te hebben gedaan bij andere rijscholen, hebben we de stap naar een zelfstandig onderneming gezet. Op 1 november 2016 zijn we gestart onder de naam Rijschool Danny Bakker en   op 1 november 2017 zijn we verder gegaan onder de naam ikhebrijles.nl. Wij doen dit werk met veel plezier en gunnen iedereen de weg naar vrijheid.

 

We vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier in het autorijden krijgt en houdt. Dat staat voor ons hoog in het vaandel. En ook nog een belangrijk onderdeel. Geen vraag is te dom om te stellen. Liever iets vaak uitleggen en dat het dan duidelijk is. Dan dat je met vragen blijft zitten. 

Onze passie!

Zowel Jan-Roelof als Danny houden van autorijden. Jan-Roelof heeft veel ervaring met coachen en trainen van jongeren bij korfbal. En Danny als bedrijfsleidster, daar coachte ze ook veel mensen. Daarnaast staat plezier in het rijden op nummer 1 bij ons. Het voelt voor ons geweldig  als jij met heel veel plezier en uiteraard ook veilig op de weg gaat. Dat is wat we willen bereiken.