Super Snel je rijbewijs halen!

Stap jij morgen in de Auto?

Rijles App

Ik Heb Rijles maakt gebruik van een rijles app. Dit geeft jou de #vrijheid om je lessen zelf in te plannen vanaf je telefoon!

Direct aan de slag

Start nu gelijk met lessen! Op dit moment hebben we nog genoeg plek voor jou, zodat jij deze zomer nog lekker kan broezen!

5 euro korting per Les!

Profiteer nu van onze tijdelijke Zomer ACTIE. Tijdens deze actie krijg jij maar liefst 5 euro KORTING per les!
Let op vol=vol

Deze toppers gingen jou al voor!

Zo gaan wij om met Corona:

Stellen van Controle vragen aan het begin van elke Rijles

Voorafgaand aan elke les stellen wij een aantal controle vragen om te controleren of je geen corona verschijnselen hebt. 

Rijles met Mondkapje en Handschoenen Niet verplicht

Wij begrijpen dat hygiëne belangrijk is. Daarom desinfecteren wij de auto na elke les. Ook is het mogelijk de rijles te volgen met een mondkapje en bieden wij handschoenen aan. Let op! dit is niet verplicht!

Schoonmaken en luchten van de auto na elke les

Na de rijles maken wij de auto grondig schoon met desinfecterende middelen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de auto weer fris en fruitig is voor de volgende leerling.

Na het schoonmaken laten wij de auto 10 min luchten. Dit doen wij om er voor te zorgen dat er volop frisse lucht door de auto kan gaan.

Neem contact op!

Proefles

Inplannen

hoe werkt het?

Heb je serieuze belangstelling om rijlessen bij ons te volgen? Dan kun je je inschrijven voor een Gratis proefles. Tijdens deze proefles kunnen wij inschatten hoeveel lessen/welk pakket het beste bij jou past. Er wordt hierbij gekeken naar ervaring, rijvaardigheid, inzicht en aanleg.

Vanwege misbruik is de Proefles gratis bij afname van een van onze pakketten (Een losse Proefles is €40,- en dient tijdens de les betaald te worden.)

*Vanwege misbruik is de Proefles gratis bij afname van een van onze pakketten (Een losse Proefles is €45,-)